Hur man kommer ut ur perfektionismen

Jag är en mycket önskad kund. Förberedelserna jag gjorde och boken av stor betydelse i organisationen gjorde mig väldigt ivrig. Inte bara för gäster och människor från min omgivning, men kanske framförallt i förhållande till varandra. Han lärde sig vara en perfektionist också jag behöver samma verktyg som jag använder - perfektionism.

Grundandet av företaget var relaterat till många påfrestningar och en enorm investering, och jag valde noggrant mina kollegor, platsen och verktygen som jag behövde i åtgärd. När en vän rekommenderade ett program för företaget läste jag mycket om det, och sedan ville jag prova det. & Nbsp; För att testa produkten jag nedladdade & nbsp; programmet & nbsp; cdn xl-demo från tillverkarens webbplats. Han blev särskilt förvånad. & Nbsp; Det visade sig att han var något jag letade efter. Programmet uppfyllde alla mina förväntningar. Jag kunde inte vänta med att se hur mina anställda och jag började arbeta för att växa företaget och erövra marknaden.Jag fattar inte mina beslut lätt. Marknaden är full av saker som säljs för att anpassas till dina behov och till och med sys "med våld" men alltid efter en bra tid framgår det att det var den nuvarande illusionen. Att vi aldrig menade det. Återkallelse från kontraktet är huvudsakligen ett problem. Det är därför den fria versionen av cdn xl demo-programmet är en speciell sak. Det bidrar mycket till att fatta beslut. Du kan lugnt, utan tidstryck, tänka på det, eller det är oundvikligt det jag behöver. Jag värdesätter producenter och säljare som ger sådana lösningar. Det ger mig att det betyder deras säkerhet.Alla måste för det kända namnet vara det bästa och som den största utvecklingen. Att du ofta måste vänta på effekterna under lång tid. Men välja rätt verktyg eller program - speciellt i detta tillåter.